Regulament Staff

In jos

Regulament Staff

Mesaj Scris de SK33LO la data de Vin Feb 02, 2018 10:04 am

Acesta este regulamentul general al staff-ului Five-Rpg.
Se consideră Staff Member cei ce au următoarele grade:
Helper, Moderator, Administrator, Fondator.

1. Nu aveţi voie să folosiţi un limbaj obscen în orice topic, secţiune, categorie de pe acest forum. Se sancţionează cu AW la funcţie.
2. Nu aveţi voie să faceţi cereri de rank dacă deţineţi deja o funcţie. De exemplu, eu sunt Designer, şi fac cerere pentru Moderator. Ori râmâi cu funcţia pe care o ai, ori nu faci cerere de rank. Se sancţionează cu 2x AW la funcţia pe care o deţineţi în prezent.
3. Nu aveţi voie să cereţi socoteală gradelor mai mari, indiferent de ce decizie a luat acesta. Dacă este un rank superior, sunteţi obligaţi să îi daţi drept de cauză, fără să aduceţi nici-un fel de argument, deoarece riscaţi să pierdeţi efectiv gradul pe care îl deţineţi în prezent.
4. Nu aveţi voie să sancţionaţi un membru al staff-ului mai mare în grad decat voi. Exemplu, eu Moderator, îl sancţionez pe Moderator Global pentru o greşeală pe care a făcut-o probabil cu intenţie, sau fără intenţie. Se aduce sancţiunea de remove la funcţie.
5. Cei care vor sanctiona un membru sunt obligati sa selecteze durata acesteia. In functie de gravitate warn-urile vor avea o durata intre 30 - 60 de zile. Cei care nu vor face acest lucru vor primi suspend/remove la functia pe care o detin.
6. Toți membrii din staff, sunt obligați să își spună părerea la Cererile rank ! Atenție , dacă dați PRO / CONTRA trebuie să spuneți și de ce ați ales această decizie ! -> Avertizare verbală / +1 warn / Remove !
7. Dacă un membru pune în chat un link ( oarecare ) fără Spoiler , aveți obligația să avertizați membrul cu avertisment verbal, iar dacă continuă îi dați warn.
8. Orice membru Staff care decide sa paraseasca forumul sau sa renunte la functia curenta din motive banale de exemplu (nu il mai suport pe X sau Y are ceva personal cu mine) nu o sa mai primeasca functia inapoi in caz ca o sa mai revina pe viitor (cum s-a intamplat de fiecare data pana acum) sau in caz contrar si membrul staff decide sa se lase o perioada scurta de timp din cauza unor probleme personale sau a unor examene cum ar fi (Examenul de bacalaureat, admiterea la facultate, etc) acestia vor primi gradul pe care il aveau sau cu un grad mai jos, depinzand de cat de mult sunt inactivi.
9. Oricine foloseste functia DELETE pe un post/topic fara motiv primeste Remove. Functia delete este doar pentru a sterge topicurile cu reclame. In rest le puteti muta in Arhiva folosind (MOVE)
10. La acumularea de 5 warns , primiți suspend 10 zile + resetare warns !

Regulamentul suferă unele modificări, deci va recomandam sa il cititi periodic pentru a nu exista eventuale neintelegeri.
SK33LO
SK33LO
Admin

Mesaje : 13
Data de înscriere : 01/02/2018

Vezi profilul utilizatorului http://five-rpg.wikiforum.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum